Kan inte bara beställa en bok, tydligen…

Jaha, så var jag där igen. Min sambo konstaterade för några veckor sedan att det verkar som det alltid är någon form av paket på väg hem till oss med posten. Nu är det två. Från samma bokhandel. Låt mig förklara. jag beställde alla mina rea-böcker från Bokus, och slängde med en förhandsbeställning på Berättelser från Engelsfors bara för att. Tänkte inte på att Bokus då skulle skicka alla böcker samtidigt, dvs att mina rea-böcker skulle dröja aslänge. Efter att ha twittrat frustrerat om att mina rea-böcker minsann aldrig kom hjälpte Bokus kundservice på twitter mig genom att avbeställa förhandsbokningen, och nu var de andra böckerna på väg.

Men. Nu skulle jag visst förhandsbeställa den igen, och så var jag där igen. Jag ska bara, jag ska bara. Naturligtvis var jag tvungen att beställa Maria Svelands Hatet (älskar Maria Sveland!). Den har jag längtat efter. Sen började jag kolla efter lite Elizabeth Hand, och konstaterade snabbt att böcker som inte finns att köpa på Amazon fanns på Bokus. Detta ledde naturligtvis till att både Glimmering och Illyria hamnade i korgen. Sen tyckte jag att det var dags att läsa Amatka efter all hajp. Stillade mig dock och höll mig från att beställa Jagannath av samma författare. Det får bli nästa gång! Slutigen kunde jag inte hålla mig från att kolla igenom rean en gång till, och då slank Planetariet ner. När den väl låg i korgen tittade jag åt vänster på sidan och såg då ”Andra kunder har också…” där titeln Fransk psykoanalys är kul blev sista beställda bok för den här gången.

Jag är galen.

PS. Jag undrar när jag egentligen bytte från Adlibris till Bokus? Jag köpte allt på Adlibris förr, men tycker nuförtiden att Bokus blivit mycket bättre, smidigare och snabbare. Vad tycker ni andra? DS.

Annonser

9 thoughts on “Kan inte bara beställa en bok, tydligen…

    • Ja Peter, vilken tur att alla får tycka som de vill då! Jag tycker att hon är grym som står upp för riktig jämställdhet, feminism och kvinnans rättigheter. Hon kanske säger eller gör någon dum grej ibland, men ingen är perfekt och alla gör misstag. Jag ser fram emot att läsa hennes bok, du kanske också borde läsa den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s