Blåbär

20120709-140041.jpg

Jag har turen att bo vid ett stort skogsområde, trots att jag bor relativt centralt i Göteborg. Min långa sommarledighet är underbar, men den måste fyllas ut med saker att göra! Idag tog jag en liten spann, pluttade in hörlurarna och gick runt hörnet och in i skogen. Medan Roy Dotrice läste A clash of kings för mig strosade jag runt och plockade blåbär. Härligt, men blev myggbiten till och med genom mina jeans!

Annonser

4 thoughts on “Blåbär

  1. Underbart! Sitter och gungar vagnen samtidigt som jag läser i skuggan. Har precis börjat med Jane Eyre, prickar sakta men säkert av listan med måste-ha-läst-böcker blandat med en och annan top-10 sommarpocket. Kan rekommendera Sommarpratarna i P1 som tidsfördriv. Många rätt meningslösa program, men då och då dyker det upp en oväntad guldklimp

    • Ojdå! Var inte riktigt klar. Ett exempel är Lufti Kolgjini i alla fall, behaglig berättare med en fin historia. Bra tips för språkbadande engelsmän också:)

    • Åh, Jane Eyre är en höjdare! Längesen jag läste den nu dock. Sitter just nu och lyssnar på Daniel Sjölins sommarprat, brukar lyssna på dem jag är intresserad av och skippa de andra. First Aid Kit var bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s